Paşa Kupa'yı çiftliğe götürdü

Paşa Kupa

Zorlu lig mücadelesini zaferle noktalayan Paşaçiftlikspor'un kupasını Ertunç İşbay verdi.


PAŞAÇİFTLİK ŞAMPİYON OLDU paylaşan: zeki-karadeniz
SUMAK`ta YEMEK paylaşan: zeki-karadeniz

2. Amatör küme’nin istikrarlı ekibi Paşaçiftlikspor 3 yıl boyunca her yıl Şampiyonluk yolunda verdiği mücadele hep son anda yaşadığı olumsuzluklar nedeni ile başka baharlara kalıyordu.

Paşaçiftlikspor bu sezon ortaya koyduğu ısrarlı oyunu ile Kupa’yı hak eden ekip oldu.  Paşaçiftlikspor özellikle kendine rakip gördüğü Karşıyakaspor ile oynadığı iki maçını da berabere noktalayarak hedefini tehlikeye atmadı.

Paşaçiftlikspor kolej takımı görünümünü 3 tecrübeli kramponla takviye edip sezon boyunca kayıpsız bir lig geçirirken gerilerden gelip zirveye aday olan Gündoğanspor ile şampiyonluk finali oynaması lige ayrı bir tat verdi.

Çiftlik finali iyi kullandı. Rakibine oranla beraberlik avantajı bulunan sarı lacivertli ekip Gündoğan’ı önce durdurdu, sonra vurdu.

Skor anlamında farkın kaçınılmaz olduğu karşılaşmada oyunun tansiyonunu daha fazla yükseltmeyen Paşaçiftlik yakaladığı iki net pozisyonu ise gole çevirmedi.

Sezer Tuna’nın 90. Dakikayı bitiren düdüğü ile taraftarına koşan Paşa haklı coşkuyu taraftarı ile paylaştı.

Sahayı dolduran çiftlikleler özlemle bekledikleri Kupa ile kupayı ASFK yöneticisi Ertunç İşbay’ın elinden aldıktan sonra resim çekinmek için sıraya girdiler.

ASFK yöneticisi Ertunç İşbay ise birçok karşılaşmasını izleme fırsatı bulduğu Paşaçiftlikspor’un ligi Şampiyon olarak tamamlamasından öte lig boyunca oynadığı karşılaşmalarında centilmence mücadele etmesinden dolayı özellikle teşekkür etti.

ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ SUMAK’TAN

Çiftlikspor’un centilmence bir mücadele sonucu ligi Şampiyonlukla noktalamasına birçok sporsever gibi Bandırma Liman AVM’nin elit mekânlarından Sumak ızgara-saç tava-Lahmacun- pide ve yöresel yemekler işletmesi Sumak Restoran’ın spor adamı yöneticisi Metin Şimşek’te kayıtsız kalmadı.

1985-2000 yılları içinde Adanaspor, Galatasaray, Mardinspor, Batman Belediye ve Batman Petrol’ün unutulmaz ismi Metin Şimşek Paşaçiftlikspor’a şampiyonluk yemeği verdi.

Sarı lacivertli ekip daha sonra Paşaçiftlik’e giderek hazırlanan şölene katıldı. Paşaçiftlikspor gelecek sezon 1. Amatör kümede mücadele edecek.

 

 



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı